Asiaa ja elämyksiä!

Farmari 2017 ja Fazer Food Services yhteistyöhön

Olet täällä

Fazer hoitaa Farmarin 2017 näyttelyalueella kaikki kahvila- ravintolapalvelut sekä muut ruokamyyntipisteet. ProAgria Etelä-Pohjanmaa ry ja Fazer Food Services ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen koskien Farmari 2017 -maatalousnäyttelyalueen catering-palveluja. Näyttelyalueelle rakennetaan monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahviloita.

Farmari 2017 catering-palvelujen tuottajaksi haettiin vahvaa kotimaista toimijaa. Näyttelyalueen ravintoloiden ja kahviloiden konsepteissa painotetaan kotimaisia raaka-aineita ja suositaan mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita.

Farmari-maatalousnäyttely järjestetään eri paikkakunnilla kahden vuoden välein. Vuonna 2017 näyttely on Seinäjoella viikkoa ennen juhannusta, 14.–17.6.2017. Farmari-maatalousnäyttely on yksi Suomen suurimmista yleisötapahtumista ja vuonna 2013 Seinäjoella Farmarissa vieraili noin 101.000 kävijää.

Fazer Food Services tarjoaa ruokailupalveluita yli 600 ravintolassa ympäri Suomen ja makuelämysten parissa työskentelee 3300 ruoan ammattilaista. Yritys tarjoaa päivittäin 130.000 lounasta suomalaisille yrityksissä, virastoissa, kouluissa, hoivakohteissa, yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja tapahtumaravintoloissa. Yritys tarjoaa myös kokous- ja juhlapalveluita. Fazer Food Services kuuluu Fazerin perheyritykseen, jonka missiona on luoda makuelämyksiä. 

ProAgria Etelä-Pohjanmaa on viljelijöiden ja maaseutuyrittäjien tarpeisiin vastaava 80 toimihenkilön asiantuntijaorganisaatio, joka on osa ProAgria-ryhmää. Olemme kehittäneet eteläpohjalaista maataloutta ja maaseutua yli 150 vuotta. Toimimme voimakkaalla, elinkeinoon investoivalla maa- ja elintarviketalousalueella. Näyttelyjärjestäjänä ProAgria Etelä-Pohjanmaalla on vahva kokemus.