Asiaa ja elämyksiä!

Kimppavarsa Ropertto

Olet täällä

Ropertto on Farmari 2017:n ja Seinäjoen raviradan kimppavarsa

 

Ropertto, 2-vuotias suomenhevosori on Farmari 2017:n ja Seinäjoen raviradan kimppavarsa. Ropertto valittiin reilun neljänkymmenen muun varsatarjokkaan joukosta kimppavarsaksi. Varsan valinnassa painotettiin hyväsukuisuutta, hyvää luonnetta ja hyvää kehittyneisyyttä. Ropertto on hyväluonteinen ja omaa suvun, jossa on ollut useita jo nuorena lahjakkaita hevosia. Ropertton isä on Camri (20,8) ja emä Rosmariin, emänisä on Viesker (19,9).

Ropertto haettiin Joensuun Kontiolahdelta maaliskuun lopussa ja varsan valmentajana toimii Seinäjoen raviradan valmentajaliigan 2016 voittanut Tommi Ala-Nikkola. Ropertto pyritään saamaan jo nuorena radalle ja yhtenä hevosen tähtäimenä on tavoitella vuoden 2020 Kuninkuusravien Pikkukunkku-titteliä.

 

Nykyaikaista hevosomistusta

Hevoskimppa on nykyaikaista, helppoa ja edullista hevosomistusta, kun sadan euron sijoituksella saa osuuden hevosesta. Kimpan tarkoituksena on ensisijaisesti tuottaa elämyksiä ja mahdollistaa ravihevosen omistamisesta kiinnostuneille henkilöille helppo ja edullinen tapa päästä tutustumaan hevosharrastukseen ja raviurheiluun. Tarkoituksena on myös lisätä ihmisten kiinnostuneisuutta hevosharrastusta kohtaan. Kimppa on voimassa vuoden 2020 loppuun asti, jonka jälkeen hevonen huutokaupataan.

 

Osuuksien ostaminen

Roperttosta on myynnissä 800 osuutta, yhden osuuden hinta on 100 euroa. Hevosesta ei tule muita kuluja osuusmaksun lisäksi. Osuuksia pystyy ostamaan Seinäjoen raviradan toimistolta (Ravitie 9, 60120 Seinäjoki) tai maksamalla osuusmaksun
100 euroa tilille:  FI30 47260010114887, Kurikan Osuuspankki (POP).

Viesti-kenttään tulee kirjoittaa osuuden omistajan/lahjan saajan nimi. Tämän lisäksi tulee lähettää sähköpostilla osuuden omistajan/lahjan saajan nimi, osoite ja sähköpostiosoite osuustodistuksen toimitusta varten osoitteeseen ropertto@seinajoenravit.net.

Lue täältä tarkemmat hevoskimpan yhteisomistussäännöt

 

Ropertto on mukana Farmari-tapahtumassa, tule tutustumaan ja osta oma osuus Roperttosta!

 

Ropertton kuulumisia voit seurata Facebookissa Ropertton omilta sivuilta.