Asiaa ja elämyksiä!

Osastot

Olet täällä

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi pian, viimeistään 31.3.2017 mennessä

Valitse Farmarin sisä- tai ulko-osasto

Seinäjoen keskustaan sijoittuva Farmari-näyttelyalue on upea, vehreä ja paljon kiitelty. Alueen läpi virtaa Seinäjoki, jonka molemmin puolin näyttelyosastot sijoittuvat. Näyttelyalueella on toimivat ulko-osastot sekä Seinäjoki Areenassa sijaitsevat sisäosastot. Kokoamme näyttelyalueelle näytteilleasettajat eri kokonaisuuksien alle.

Ulko-osastot

    konekenttä
    metsäosasto
    energiaosasto
    kotieläinteknologia
    Farmarin tori
    kotieläinosasto

Sisäosastot Seinäjoki Areenassa

    ammattiasiaa
    kädentaitoja
    lähiruokaa

HUOM! Farmarin lähiruokaosaston kokoaa Into Seinäjoki / Kasvua Ruokaprovinssista -hanke. Lähiruokaosastoa koskevat tiedustelut sekä näytteilleasettajaksi ilmoittautumiset: Into Seinäjoki / Suvi Mäki-Pirilä puh. 044 754 1678 tai suvi.maki-pirila(@)intoseinajoki.fi.

Tutustu näytteilleasettajaehtoihin ja hinnastoon.

Ilmoittaudu mukaan

Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa http://tapahtumat.proagria.fi. Ilmoittautuminen on avoinna 24.10.2016 - 31.3.2017.

Sähköisen ilmoittautumisohjelman kautta valitaan näyttelyosasto, ilmoitetaan näyttelypaikan sijoitteluun liittyvät toiveet sekä tehdään erilaiset näyttelyyn liittyvät tilaukset, mm. asiakaskutsut ja esittelijäkortit sekä osastolle tarvittavat data-, sähkö- ja vesiliittymät. Ohjelman kautta lähetetään myös näyttelyluetteloteksti, joka tulee näkymään sekä painetussa näyttelyluettelossa että Farmarin kotisivuilla.

Ohjelmaan kirjaudutaan olemassa olevilla tunnuksilla tai rekisteröidytään uutena käyttäjänä. Aiemmin Farmarissa mukana olleiden yritysten tiedot löytyvät valmiina ohjelmasta. Mikäli salasana on unohtunut, voi uuden salasanan tilata sähköpostiin syöttämällä käyttäjätunnuksen ja klikkaamalla ”Unohtuiko salasana?” -linkkiä. Jos salasanan lisäksi käyttäjätunnuskin on päässyt unohtumaan, ota yhteyttä farmari.myynti(@)proagria.fi.

KYSY LISÄÄ:

    farmari.myynti(@)proagria.fi
    Näyttelypäällikkö Henri Honkala 040 827 7100 henri.honkala(@)proagria.fi
    Näyttelysihteeri Anu Portti 043 826 8647 anu.portti(@)proagria.fi
    Kenttäpäällikkö Juha Laakso 040 526 4930 juha.laakso(@)proagria.fi
    Farmarin Tori: Seppo Laitila, puh. 044 595 4747 seppo.laitila(@)proagria.fi
    Kädentaidot-osasto: Marja Hemminki-Haapoja / Taito Etelä-Pohjanmaa, puh. 044 5454 370 marja.hemminki-haapoja(@)taitoep.net
    Lähiruokaosasto: Suvi Mäki-Pirilä / Into Seinäjoki, puh. 044 754 1678 suvi.maki-pirila(@)intoseinajoki.fi

Tervetuloa mukaan – tehdään yhdessä onnistunut Farmari!