Asiaa ja elämyksiä!

Pääyhteistyökumppanit

Olet täällä

Farmarin kumppaneilla on vahva side maatalouteen

 

Tapahtuma on saanut taakseen vankkoja, suomalaisia pääyhteistyökumppaneita, joita kaikkia yhdistää vahva sidos alku- ja elintarviketuotantoon. Farmarin 2017 pääyhteistyökumppanit ovat LähiTapiola, MTK, Seinäjoen kaupunki, Valio ja Viestilehdet. Pääyhteistyökumppanit tuovat jokainen arvokkaan lisänsä tapahtuman tarjontaan.

Farmari-kaupunki Seinäjoki on Suomen kasvukaupunkien kärkeä. Seinäjoki on ollut valtakunnallinen suunnannäyttäjä siinä kuinka maatalous­tuotan­toa ja kaavoitusta viedään käsi kädessä. Vahva alku- ja elintarviketuotanto ovat kaupungin elinkeinotoiminnan tukipilareita.

Viestilehtien tuote Maaseudun Tulevaisuus on Suomen toiseksi luetuin päivälehti ja valtakunnan merkittävin tiedontuottaja maaseutuun liittyvissä sisällöissä. Vuoden päätapahtuma Seinäjoen Farmari on siksi luonnollinen ympäristö, jossa halutaan olla näkyvästi mukana.

LähiTapiola tarjoaa johtavana maatilojen vakuuttajana elämänturvaa maatila- ja metsäasiakkaille kuin myös henkilö- ja yritysasiakkaille panostaen asiakkaiden turvallisuuteen, terveyteen sekä hyvinvointiin. Maatilojen vakuuttajana yritys tarjoaa maatilayrittäjille mm. maksuttoman huolenpitokäynnin, joka pitää sisällään maatilan turvallisuuden kartoittamisen ja keinoja sen parantamiseen. 

MTK ja valtaosa sen jäsenliitoista ja yhdistyksistä täyttävät 100 vuotta tänä vuonna. Juhlahumu näkyy ja kuuluu Farmarissa MTK:n osastolla ulkona ja tapahtumissa Areenassa. MTK:n osasto kokoaa yhteen järjestön kaikki tasot metsästä maatalouteen pääteemalla ammattiylpeys sekä yrittäjien hyvinvointi ja jaksaminen. Juhlamielen kohottajaksi on nostettu keskiöön jäsenistön, maa- ja metsätaloustuottajien, kasvutarinat. Farmari on kokonaisuudessaan MTK:n jäsenten juhla.

Valio on Suomen suurin maidon jalostaja. Valion Farmari-osastolla näkyy ja maistuu rakkaus suomalaiseen maitoon sekä 100-vuotiaaseen Suomeen.