Asiaa ja elämyksiä!

Pöyrööt

Olet täällä

 

Farmarissa mukana myös sarjakuva Pöyrööt!

 

Jokaiselle näyttelypäivälle on oma sarjakuvansa. Kurkkaa päivän sarjakuva tältä sivulta!

 

 

Farmarissa voi myös kulkea Pöyröiden hengessä teemareitillä!

 

Pöyröön reitti

Pöyröön reitti kulkee Pöyröön perheen lempipaikoissa. Pöyröön isäntä Jussi Pöyröö tahtoo konemiehenä nähdä konepuolen laitteet ja metsäosaston. Pöyröön tytär Flikka ja poika Kloppi haluavat kotieläinosastolle lehmiä ja muita eläimiä katsomaan. Isäntä Pöyröö on kova ravimies ja käy tapaamassa kimppavarsa Roperttoa.  Pöyröön perheen matka kulkee myös vanhojen masiinoiden kautta torille ja vapaa-aika-osastolle ostoksille.  Pöyröö tutustuu Areenassa ProAgrian asiantuntijapalveluihin ja käy hakemassa vinkkejä maatalouteen. Emäntä Pöyröö vierailee myös Maa- ja kotitalousnaisten puodissa ja ihastuu yli kaiken Naisluolaan.

  • Konekentät: Farmarissa on koneita kahdella kentällä, mukana kaikki alan ykkösmerkit. Koneita maatalouteen, maanrakennuspuoleen ja esimerkiksi kiinteistönhuoltoon liittyen.
  • Metsä & energiaosastotMetsäosastolla ajankohtaista asiaa puurakentamisesta ja energiasta. Oppia myös halonhakkuuseen ja vihtojen tekoon sekä tietoa metsänomistajille.
  • Eläimet: Kotieläinkenttä hurmaa monipuolisuudellaan: Lypsylehmiä, hevosia, lihakarjaa, lampaita ja kanoja.
  • Ropertto: Hanki pala Roperttosta! Farmarin ja Seinäjoen raviradan kimppavarsa Ropertto on mukana Farmarissa! Parivuotiaasta varsasta koulutetaan ravihevosta vuoden 2020 kuninkuusraveihin.  Oma osuus maksaa  satasen.
  • Vanhat masiinat: Ihastele vanhojen masiinoiden osastolla upeasti kunnostettuja, vanhoja vempaimia ja menopelejä.
  • Maa- ja kotitalousnaiset: Maa- ja kotitalousnaisten osastolla tapahtuu. Istahda seuraamaan näytöskeittiötä, äänestä omaa suosikkiasi kattauskilpailussa tai shoppaa puodissa.  Käy kurkkaamassa Naisluolaan. Osasto Maku- ja Taito-hallissa.
  • Pöyrööt: Ota selfiet ja pyydä nimmarit Areenan sisäosastolla Pöyröö-porukan kanssa. 
  • ProAgrian osastot kotieläinkentällä ja Areenassa: Maatalouteen liittyvät asiantuntijapalvelut! Tutustu erilaisiin palveluratkaisuihin ja kysy vinkkejä asiantuntijoilta. Kurkkaa miltä bambukasvit näyttävät.