Asiaa ja elämyksiä!

Ruokailu

Olet täällä

 

Tapahtuma-alueella on tarjolla monipuolisia ruokapalveluita: kahviloita, grillipisteitä, perinteisempää lounasruokaa sekä uutuutena Fazerin Food truck - ruoka-auto. Kahviloita on kolme, Puusti, Munkki ja Rinkeli. Tarjoama kahviloissa koostuu paikallisista herkuista, kuten mokkapaloista, korvapuusteista ja valikoimasta lähileipomoiden leipiä. Kahviloissa pääsee myös tutustumaan Fazerin omaan munkkibaariin.

Messuravintolassa tarjoillaan päivittäin perinteistä kotiruokaa: Farmarin possua, lohilaatikkoa ja kasvis-kaurapaistosta.

Seinäjoki Areenan ravintola tarjoaa päivittäin vaihtuvan, runsaan lounasbuffetin. Kevyempää lounasta etsivälle on tarjolla perinteisiä keittoja. Moderneja makuja pääsee myös maistelemaan. Areenan Bistro-ravintolassa herkuttelet  street food- tuotteilla; burgereita rotukarja-, lohi- tai nyhtökauratäytteellä sekä perinteisillä lihapullilla. Grilliherkkujen ystäville on tarjolla useita pisteitä ympäri Farmari -aluetta. Pisteissä tarjoillaan herkullisia Atrian makkaroita sekä uutena tulokkaana nyhtöpossu- ja kasvishodareita sekä possutikkareita.
Janoisille tarjolla Laitilan ja Finnspringin juomia kaikista myyntipisteistä. Alueella liikkuvat myös ”juomapyörät ja maitokärryt”.

Elinkeinotalolla palvelee myös Trahteeri-ravintola, jossa tarjolla lähiruokabuffet. Trahteerissa voit nauttia myös kahvilapalveluista.