Asiaa ja elämyksiä!

Saapuminen alueelle

Olet täällä

Farmari 2017 järjestetään Seinäjoen keskustan tuntumassa, joten paikalliset saapuvat alueelle helpoiten kävellen tai pyörällä.  Pyöräparkit löytyvät jokaiselta portilta.

Portit ovat avoinna: 

  • ke 10-18
  • to 10-18
  • pe 10-19
  • la 10-17

 

Junalla & bussilla

 Jos saavut Seinäjoelle junalla tai bussilla, alue sijaitsee kävelymatkan, n. 1,5 km päässä Seinäjoen Matkakeskukselta. Aseman edestä alueelle pääsee myös paikallisbussien kuljettamana.

 

Autolla

Tapahtuman parkkeeraus on järjestetty Seinäjoen lentoasemalle (Lentokentäntie 7, 60760 Pojanluoma). Parkista on jatkuva, maksuton bussiyhteys alueelle. 

Muista ostaa pysäköintilippu lipunmyynnistä! Pysäköintilippu on autokohtainen, 10 €/lippu. Lippu tarkistetaan pysäköintialueelta poistuttaessa.

Bussikuljetukset tapahtumapäivinä:

ke klo 918.30, to 9-18.30, pe 919.30, la 917.30

 

Eläimet

Tapahtumaan ovat tervetulleita opaskoirat sekä etukäteen ilmoitetut, ohjelmassa tai näyttelyissä mukana olevat eläimet. Muut eläimet tulee jättää kotiin. Koiraparkki sijaitsee Huhtalantien varrella olevan Areena-portin läheisyydessä.

 

Pääsyliput

Lue lisää pääsylipuista täältä. Vältä jonotus lipputiskillä ja osta liput ennakkoon Lipputoimistosta.

 

Lataa mobiiliopas

Lataa Tässä.fi-mobiiliopas älypuhelimeesi ja pysyt kartalla. Tässä.fi kertoo Farmarin pääjutut. Sieltä löydät kesäkuun alusta alkaen Farmarin mobiilioppaan, jonka avulla voit ennakkoon tutustua tapahtumaan. Kun lataat sovelluksen, taskussasi on Farmarissa kattava tapahtuma-alueen kartta ja saat puhelimeesi reaaliajassa tietoa tapahtumasta.

Löydät tässä.fi-sovelluksen älupuhelimesi sovelluskaupasta. Voit ladata sovelluksen myös tästä linkistä.