Asiaa ja elämyksiä!

Valmistaudu näyttelyyn

Olet täällä

Tälle sivustolle on koottu näytteilleasettajia koskevia tärkeitä ja ajankohtaisia asioita, jotka tulee huomioida näyttelyyn valmistauduttaessa.

 

OSASTORAKENTEIDEN TILAAMINEN

Farmarin virallisena messurakentajana toimii Maiseri Oy, joka on yksi Suomen suurimmista messu- ja tapahtumarakentajista. Maiserilla on laaja tuotevalikoima messuille vuokrattavia kalusteita, mattoja, valaisimia ja paljon muuta. Osastorakenteiden tilaamiseen liittyvät tiedustelut: Jari Isohella, puh. 0400 680 866. Tutustu valikoimaan ja tee tilaus!

 

PUUTAVARAN TILAAMINEN OSASTOLLE TYÖNÄYTÖKSIIN

Farmarin puuhuollosta vastaa Kärki Klapi. Kärki Klapilla on laaja kokemus näyttelyiden puuhuollon hoitamisesta. Lue lisää: www.karjet.fi. Puutavaran tilaamiseen liittyvät tiedustelut: Kirsi Kärki, puh. 0400 883 963 tai kirsi.karki(@)netikka.fi

 

TEKNISET TUOTTEET

Osastolle tarvittavat sähkö- ja vesiliittymät sekä datayhteydet tilataan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Tarkemmat tiedot teknisistä tuotteista löytyvät näytteilleasettajaehdoista (kohdat 9 ja 10). HUOM! Tekniset tuotteet on tilattava viimeistään 31.3.2017 mennessä.

 

ESITTELIJÄKORTIT

Kaikkien osastojen paikkavuokraan sisältyy 1 esittelijäkortti paikkavuokran täyttä arvonlisäverotonta 200€ kohti. Lisäkortit 12€ / kpl + alv. Lisätietoja näytteilleasettajaehdoista (kohta 13). HUOM! Esittelijäkorttitilaukset tehdään sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta 30.4.2017 mennessä.

 

ASIAKASKUTSUT

Näytteilleasettajat voivat ostaa ennakkoon kertakäyntiin oikeuttavia asiakaskortteja. Asiakaskortit veloitetaan käytön mukaan 15€ / kpl + alv. Minimiveloitus 150€ + alv, riippumatta palautuneiden korttien määrästä. Lisätiedot näytteilleasettajaehdoista (kohta 11). HUOM! Asiakaskutsuja voi tilata osoitteesta: farmari.myynti@proagria.fi, 7.6. mennessä tulleet tilaukset postitetaan. Sen jälkeen tulleiden tilausten liput voi noutaa Seinäjoki Areenan näyttelytoimistossa sijaitsevasta Lipputoimiston pisteestä.
 

 

RUOKA- JA KAHVILIPUT

Farmarin 2017 ravintola- ja kahvilapalveluista vastaa Fazer. Näyttelyalueelle rakennetaan monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahviloita, joiden toiminnassa painotetaan kotimaisia raaka-aineita ja suositaan mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita.

Ruoka- ja kahvilippuja koskevat tiedustelut: myynti@lipputoimisto.fi, P. 06 8229800 HUOM!  Ruoka- ja kahvilippujen tilaukset: https://www.fazer.fi/ruokajakahviliput

Keskiviikkona 7.6. mennessä tulleet tilaukset postitetaan. Sen jälkeen tulleiden tilausten liput voi noutaa Seinäjoki Areenan näyttelytoimistossa sijaitsevasta Lipputoimiston pisteestä.

 

HINNAT NÄYTTEILLEASETTAJILLE (veroton):

buffet-lounas     10,20 €

keittolounas (sis. maito, leipä, voi)     7,20 €

makkara     1,80 €

kahvi ja pulla     3,50 €

kahvi ja sämpylä     5,20 €

 

JÄÄTELÖLIPUKKEET

Liisankankaan Jäätelö on mukana Farmarissa ja tarjoaa näytteilleasettajille jäätelölipukepaketteja hyödynnettäväksi asiakasmarkkinoinnissa. Liisankankaan Jäätelö tuottaa lähimaidosta jalostettua italialaistyyppistä gelatoa sekä sorbetteja. Lisätietoja: www.liisankankaanjaatelo.fi Tiedustelut ja tilaukset: info(@)liisankankaanjaatelo.fi

 

LIIKELAHJATUOTTEET

Ilmarit Oy toimii Farmarin virallisena yhteistyökumppanina esineviestinnässä. Ilmarit tarjoaa näytteilleasettajille liikelahjatuotteita laajasta valikoimasta ja räätälöi tuotteita haluamallasi tavalla. Lisätietoja: www.ilmarit.fi Tiedustelut ja tilaukset: puh. 0400 371 071 tai 040 551 6183.

 

KERRO MUKANAOLOSTASI

Tehdään yhdessä onnistunut Farmari, muista kertoa myös asiakkaillesi ja muille sidosryhmille mukanaolostasi. Sivun alareunasta löydät käyttöösi Olemme mukana Farmarissa-logon.

 

NÄYTTEILLEASETTAJATIEDOTTEET

Alla olevista linkeistä ovat ladattavissa näytteilleasettajatiedotteet.