Asiaa ja elämyksiä!

Ajankohtaista

Olet täällä

Lipunmyynti on käynnistynyt

Liput ovat ostettavissa, mukana ohjelmaa ammattilaisille ja kuluttajille

 
Farmarin lipunmyynti on käynnistynyt Mikkelin Kalevankankaalla 30.6.-2.7.2022 järjestettävän Farmari-maatalousnäyttelyn lipunmyynti on käynnistynyt. Lipunmyynti on avoinna Lippu.fi:ssä osoitteessa: www.lippu.fi/artist/farmari-2022. Ostamalla lipun verkosta kätevästi ja edullisemmin ennakkoon välttää myös jonotuksen portilla. Ammattilaisia ja kuluttajia kiinnostavan tapahtuman kävijämäärän odotetaan kipuavan 75 000 kävijään.

Vierailukohde: Viljavuuspalvelu

”Näin tarkkaan maataloutta tutkitaan” – Mikkelin Viljavuuspalvelu on Suomen suurin maatalousnäytteiden laboratorio

 
Maataloutta tehostetaan jatkuvasti, joten erilaisia näytteitä tutkitaan enemmän ja etsitään tilojen olosuhteisiin parhaita ratkaisuja.
 
Suomen suurin maatalousnäytteiden laboratorio löytyy Eurofins Viljavuuspalvelun Mikkelin toimipisteeltä. Mikkelissä on töissä 30 ammattilaista, jotka analysoivat vuosittain vähintään 150 000 maatalouden näytettä. 

Vierailukohde: Hauhalan Hanhifarmi

Laumanvartijakoira Neccu pitää huolta hanhien turvallisuudesta, kertovat Hauhalan hanhifarmin yrittäjät Antti ja Virpi Rantalainen. Kuvaaja Tanja Rihu

Ainoat suomalaiset hanhenmaksat tuotetaan eettisesti Hauhalan hanhifarmilla 

 
Hauhalan hanhifarmi edustaa rohkean erikoistumisen aatelia. Hanhen lihaa tuottava perheyritys huolehtii isojen investointien ansiosta itse koko tuotantoketjusta emojen ruokinnasta lihanjalostukseen saakka. 
 
Jos lautasellasi on suomalaista hanhen lihaa, se on todennäköisesti kotoisin Mikkelin Anttolasta. Jo 25 vuotta toiminut Hauhalan Hanhifarmi on Suomen ainoa päätoiminen hanhen lihan tuottaja.

Osta liput ennakkoon

Farmari-näyttelyn lipunmyynti on nyt alkanut. Hanki liput ennakkoon edullisemmin ja vältyt jonotukselta.
 
Farmari 2022 -liput ovat ostettavissa osoitteesta lippu.fi.
 
Lippujen hinnat
 
Päiväliput
- Aikuinen
20 € + toimitusmaksu 2,5 €, ennakkoon ostettuna Lippu.fi:stä
24 € portilta ostettuna
- Lapset (7–15 v.) 11 €
- Alle 7 v. maksutta

Farmarin vierailukohteet esittelevät Etelä-Savon ainutlaatuista maataloutta

hanhia
Maatalousnäyttelyssä on yhdeksän erilaista vierailukohdetta sekä yhden päivän ennakkovierailukohde ammattilaisille
 
Farmari 2022 levittäytyy Mikkelin Kalevankankaalta vierailukohteiden kautta neljään Mikkelin lähikuntaan ja kolmeen kohteeseen Mikkelin kaupungin alueella.
 

Karjanäyttelyn paikanvaraus on nyt avoinna

Tervetuloa karjanäyttelyyn! Farmarin karjanäyttelyn paikkavaraukset ovat nyt avoinna. Varaa paikka karjanäyttelyyn viimeistään 29.4.

Alue osittain loppuunmyyty - näytteilleasettajailmoittautuminen jatkuu maaliskuun loppuun

TIEDOTE 18.3.2022

Farmari 2022 alue osittain loppuunmyyty - näytteilleasettajailmoittautuminen päättyy maaliskuun lopussa

Mikkelissä 30.6. - 2.7.2022 järjestettävän Farmari-maatalousnäyttelyn näytteilleasettajapaikkamyynti on käynyt kiivaana ja muutamat alueet ovat jo lähes loppuunmyytyjä. Tapahtumaan odotetaan 75 000 kävijää ja 500 näytteilleasettajaa.

Näytteilleasettajailmoittautuminen päättyy maaliskuun lopussa

Näytteilleasettajailmoittautuminen Farmariin 2022 on avoinna 31.3. saakka osoitteessa: tapahtumat.proagria.fi. Tapahtumassa tavoitat sekä ammattilaisia että kuluttajia, näyttelyyn odotetaan 75 000 kävijää ja 500 näytteilleasettajaa. Tarjolla on ammattiasiaa, uutuuksia ja kohtaamisia, mutta myös viihtymistä kevyemmän ohjelman, eläinten ja kotimaisen ruoan seurassa. Kävijät tulevat tapahtumaan nauttimaan kesäpäivästä, kuulemaan ammattiasiaa, tutustumaan uutuuksiin ja hakemaan kaivattuja kohtaamisia.

Farmarin ruokapalvelujen toteutus on usean paikallisen toimijan yhteistyötä

Farmarin 2022 ruokapalvelukokonaisuudesta vastaavat Osuuskauppa Suur-Savo ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu - Xamk. Osuuskauppa Suur-Savo ja Xamk taas liittävät mukaan tarjontaansa paikallisia elintarvike- ja ruokapalveluyrityksiä.
 
- Saamme kumppaneiksemme toimijat, joilla on vahva kokemus isojen tapahtumien ruokapalveluiden järjestämisestä ja heillä on hyvät edellytykset hoitaa kymmeniä tuhansia ruokailijoita tapahtuman aikana, kertoo näyttelypäällikkö Kirsi Mutka-Paintola.
 

Talkoolaishaku on nyt auki

Farmariin haetaan jälleen talkoolaisia. Työvoimaa tarvitaan Mikkelin Kalevankankaalle monenlaisiin työtehtäviin. Näyttely on loistava tilaisuus yhdistyksille ja seuroille osallistua näyttelyyn mielenkiintoisissa tehtävissä, ja samalla kerätä varoja omaan toimintaan. Omassa tutussa porukassa on mukava työskennellä.
 

Sivut